Help-pagina mijn.zdrv.nl

Welkom

De website mijn.zdrv.nl is een website om allerlei zaken binnen de ZDRV/RVP te regelen, zowel voor leden als kaderleden. Wat iemand wel of niet kan hangt af van haar of zijn functie.

Inloggen

Voor deze website is het nodig om in te loggen. Mocht je nog geen login hebben dan kan je die aanvragen op basis van het e-mailadres, wat bekend is in de ledenadministratie en het lidnummer. Mocht je je lidnummer niet weten, dan is die op te vragen. Mocht je je e-mailadres niet meer weten of mocht deze niet meer kloppen, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Als je login aangemaakt is en je hebt hem voor de eerste keer gebruikt, kan je deze ook gebruiken om op www.zdrv.nl in te loggen.

Gebruik

De meeste pagina's werken zowel op mobiel als op een groot scherm. Echter bij sommige pagina's werken kleine schermen minder goed. Verder is een moderne browser aan te raden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden in de Algemene handleiding van phpRBM. Voor kaderleden zijn er diverse handleidingen van specifieke onderdelen beschikbaar. Deze zijn te vinden in Vereniging -> Stukken.